La Horesti

                    Fiecare  orașean din timp în timp viseaza de a evada departe de agitația orașului, de zgomotul masinilor, blocaje de trafic. Doresc să mearga în locul în care aerul este curat, în locul în care să se poata plimba desculț pe iarbă verde, în locul în care sa  scăpe de grijile de zi cu zi.

                   Chisinau — Horesti (Ialoveni): 17 km  Se pare ca totul este mult mai ușor — aveți nevoia doar de a vă oferi o vacanță pe malul lacului, in zona de agrement «LA Horești», care este la 19 km de oraș de pe autostrada în direcția Cimișlia (plecarea din municipiul Chișinău pe strada Grenoble).

                    Pensiunea   este situat la marginea pădurii, este perfecta pentru o evadare din mediul urban. Aceasta e o accesibila și la prima vedere, o formă simplă de agrement, cu toate acestea, este în măsură să ofere o distracție interesantă, și cel mai important utila. Petreceti o vacanta de relexare la lac, cu o vedere panoramică încântătoare, puteți sa veniti fie cu prietenii sau familia, sau cu colegii.

                     Aerul curat, care este umplut cu atmosfera zonei, contribuie la marile activități în aer liber. Informatii detaliate: mangal; facilități auxiliare; case în stil tradițional; pescuit; ferme de creștere a animalelor; apa de izvor; plimbare cu barca; animale de companie; parcare; foisoare; teren de joacă pentru; duș; magazine;

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *