Pescuit

Fishing Club La Horești

Pescuitul Sportiv/Recreativ este o activitate, care constă în pescuitul peștilor în scopuri de recreere/odihnă/pasiune. Se deosebește de pescuitul tradițional prin faptul că NU reprezintă o formă de dobândire a hranei.

Pescuitul Sportiv/Recreativ este un pescuit cu principii de competiție sau pescuit de tipul „ prinde și eliberează” din engleză (“Catch and Release”). Ședințele de fotografiere a unei capturi, trebuie să se desfășoare într-un timp cât mai scurt, prioritar în perioada sezonului cald.             Automobilele pescarilor rămân la parcare, care este sub supraveghere și gratuită.
             Pescuitul este permis doar pe punte — loc special amenajat. Fiecare pescar ocupă un loc amenajat și se străduie să nu creeze incomodități vecinilor-pescari. Costul pentru  pescuit, de o persoană cu două unelte, este de 100 lei. Peștele prins se eliberează imediat sau poate fi procurat contra cost, care va fi stabilit de către administrație. De către angajatul Pensiunii se va elibera bon de plată, care urmează a fi păstrat, pentru toată partida de pescuit. Bonul se eliberează pentru o persoană, un loc de pescuit și doar pe perioada de timp de la 06:00 până la 20:00. Bonul nu poate fi transmis unei alte persoane și nu transmite dreptul altei persoane de a pescui. Pescuitul pe timp de noapte este strict interzis.

De la „Magazinul Pescarului”, amplasat direct pe punte, aveți posibilitatea de a procura: nadă și momeală pentru pește: viermi, amestec de cereale,  monturi,…, cafea, ceai, băutiri răcoritoare, bere, înghețată,…

NOI VĂ RESPECTAM ȘI VĂ OFERIM :

• Pește mult (cantitativ și calitativ) în baltă;

• Iluminat sufficient, perioada înserării/dimineață;

• WC;

• Foișoare de diferite capacități, care dispun de gratar — contra cost;

• Ordine și curățenie;

• Drum de acces, indiferent de capriciile naturii.

AȘTEPTĂM ACEEAȘI RECEPTIVITATE ȘI DIN PARTEA DUMNEAVOASTRĂ !!!

Vă așteptăm cu mult drag în dependența de datele meteorologice !!!

Vă mulțumim !!!

Vă urăm fir întins tuturor și capturi pe măsura așteptărilor Dumneavoastră!!!

 

Tel/Viber/WhatsApp: +37362114246

 Tel: +37379190510